v/Sonnich Nielsen

Tinghøjvej 4,
8370 Hadsten

Telefon:
4096 8370

E-mail:
1aid2u@gmail.com
 

Firma profil.

Firmaet er startet på baggrund af det store behov, der findes i Danmark for at lære førstehjælp og elementær brandslukning.

1aid2u er et firma, der tilbyder kompetencegivende førstehjælpskurser til virksomheder, idrætsforeninger og private.

Kurserne henvender sig til alle lige fra de store virksomheder til de mindre virksomheder, lærere, pædagoger, til idrætsforeninger eller fx blot til en gruppe af venner eller familie, der har et ønske om kunne hjælpe deres nærmeste når uheldet er ude. Står du og nogle venner og skal erhverve kørekort tilbyder vi ligeledes det lovpligtige førstehjælpskursus til dette.  

Afhængig af behov og ambitioner kan der vælges forskellige kurser af forskellig varighed. Fælles for alle kurser er dog, at de alle er kompetencegivende.

1aid2u bruger kun undervisere med praktisk erfaring. I undervisningen bliver der lagt vægt på, at den enkelte kursist ikke blot ”lærer førstehjælp”, men også lærer at bruge det med baggrund i praktisk erfaring.

1aid2u er medlem af FSFI, foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører.Læs mere på fsfi egen website.
FSFI-medlemmer er alle godkendte instruktører og står opført på Dansk Førstehjælpsråds instruktørliste, der sikrer at der undervises efter gældende retningslinier og efter anbefalede materialer.

For at søge flere oplysninger om kurser, kursusindhold og priser se da under disse menupunkter. Indehaver og instruktør Sonnich Nielsen står ligeledes til rådighed for spørgsmål og yderligere oplysninger samt bestilling af kurser.

Statistisk set, vil de fleste af os på et eller andet tidspunkt, komme ud for at skulle hjælpe arbejdskollegaer, familie, venner eller fremmede i en situation, hvor hurtig hjælp kan være livreddende.


Med venlig hilsen

Sonnich Nielsen

HAR I TÆNKT PÅ VIGTIGHEDEN AF AT LÆRE FØRSTEHJÆLP ?

Hvorfor investere i førstehjælpskurser?

Vidste du?
Hvert år rammes omkring 4.000 danskere af pludseligt hjertestop. Kun et par procent overlever, fordi hjælpen er for lang tid om at nå frem.

Hvert minut tæller
Når et menneske rammes af hjertestop, tæller hvert eneste minut. Man siger som tommelfingerregel, at chancen for at overleve et hjertestop falder med ca. 10 % for hvert minut, der går uden behandling. Derfor er en hurtig indsats af afgørende betydning.

Når en ulykke indtræffer, - hvad så?
Minutterne fra ulykken indtræffer og til ambulancen ankommer, kan for skadesramte betyde liv eller død - det er her der er brug for en førstehjælper.
Kan de mennesker som er i nærheden af dig, hvis du kommer til skade, yde førstehjælp - Kan du?
Man ved aldrig om situationen opstår, men skulle den opstå, ved du hvad der skal gøres, hvis du har gennemgået førstehjælps kurser.

 

 


Medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører: